8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βραβεύτηκαν παλαιοί πρόσκοποι της Λάρισας

Διαβάστε επίσης:

Ευχές για καλή χρονιά και συνέχιση του σημαντικού κοινωνικού έργου της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Λάρισας, έδωσε ο πρόεδρος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων κ. Ισίδωρος Κανέτης, που βρέθηκε στη Λάρισα για την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης που έγινε στο εστιατόριο «Εν Λαρίση».

Ο αρχηγός της ένωσης κ. Μωυσής Μανουάχ αναφέρθηκε στις δράσεις που προγραμματίζονται για τη νέα χρονιά, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της νέας στέγης των προσκόπων στο κτίριο του ΕΘΙΑΓΕ. Τον οικονομικό απολογισμό αλλά και τον απολογισμό των δράσεων του 2019 έκανε η υπαρχηγός κ. Μαίρη Ζορτού-Λυτροκάπη.

- Advertisement -

Για την αξία του προσκοπισμού μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Λαδόπουλος, η αντιδήμαρχος κ. Ρίτα Απρίλη και ο περιφερειακός έφορος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Νικόλαος Κόρκας.

Στη διάρκεια της βραδιάς το διοικητικό συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων απένειμε το Μετάλλιο Παλαιού Προσκόπου στα εξής ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Λάρισας: Γραβάνη Ανδρομάχη, Ζακάρ Δαυίδ, Ζορτού Μαρία, Λευκαδίτη Κωνσταντίνο, Μακρή Απόστολο, Μανουάχ Μωυσή, Μαργκά Κωνσταντίνο, Μήλια Γεώργιο, Μπλιώνα Φανή, Νάκα Ιουλία, Νάστο Κωνσταντίνο και Ρηγόπουλο Ευάγγελο.
πηγή: Ελευθερία

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: