8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γιώργος Μανώλης: Έκανε και την τρίτη δόση του εμβολίου ο δήμαρχος Τεμπών

Διαβάστε επίσης:

Στην 3η δόση του εμβολίου κατά του covid – 19, προέβει σήμερα ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση, προτρέποντας τους συνδημότες του και όλους τους πολίτες γενικότερα να εμβολιαστούν.

«Δυστυχώς, συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί η πανδημία του κορονοϊού, δείχνοντας μάλιστα ένα σκληρότερο πρόσωπο σε αυτό το 4ο κύμα, στην αρχή ενός αναμενόμενα δύσκολου χειμώνα.

- Advertisement -

Στη δίνη αυτής της κατάστασης, οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στη δημιουργία τείχους ανοσίας, όπως μας προτρέπουν οι αρμόδιοι επιστήμονες ιατροί, με τον εμβολιασμό μας. Είναι το μόνο μέτρο για να βοηθήσουμε στην εξαφάνιση του coνid – 19, που μας τυραννάει σχεδόν 2 χρόνια τώρα και έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά μας και φρενάρει την εξέλιξη της ζωής μας.

Ο σεβασμός στη ζωή που μας χάρισε ο Θεός αλλά και των συνανθρώπων μας, είναι καθήκον του καθενός μας, πολύ περισσότερο όλων όσων βρισκόμαστε με την ψήφο του λαού στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο. Γι΄ αυτό, ως Δημοτική Αρχή κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού. Η ευθύνη ωστόσο είναι συλλογική. Ήδη είναι γνωστό πως δύο φορές την εβδομάδα, σε διαφορετικές Δημοτικές Ενότητες πραγματοποιούνται διαγνωστικά τεστ για την καλύτερη δυνατή ιχνηλάτηση. Επίσης, σε συνεργασία με το Κ.Υ. Γόννων, συνδράμουμε στην προσπάθεια της Πολιτείας για την υλοποίηση του προγράμματος κατ’ οίκον εμβολιασμού πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν, αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τα εμβολιαστικά κέντρα, διαθέτοντας όχημα του Δήμου μαζί με οδηγό για τις μετακινήσεις της κινητής μονάδας εμβολιασμού. Παράλληλα, ήδη, από αρχές Ιουλίου, στελέχη των κοινωνικών δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κέντρο Κοινότητας» του Δήμου μας επικοινωνούν με πολίτες – ωφελούμενους αυτών των δομών, παρακινώντας και καταγράφοντας όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν στο σπίτι τους. Ενισχύσαμε με προσωπικό καθαριότητας τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.

Επιπλέον πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι για όλους μας δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τον ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

Τα νέα μέτρα που πάρθηκαν από την Πολιτεία και θα ενταθούν, δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ανεμβολίαστων συνδημοτών μας και τους απαγορεύουν βασικές λειτουργίες ζωής. Η άρνηση του εμβολιασμού θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των ιδίων, των οικογενειών τους αλλά και όλων μας.

Ας εμπιστευθούμε την επιστήμη και με πίστη στο Θεό ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των γιατρών για να εξαλείψουμε την πανδημία, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν».

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: