8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λάρισα: Η ημέρα της τρίτεκνης μητέρας

Διαβάστε επίσης:

Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων τίμησαν τη μάνα που γέννησε το τρίτο παιδί της το έτος 2020. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Ιουνίου 2021 και ώρα 19:30 μ.μ στον υπαίθριο χώρο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας στο λόφο «Μεζούρλο»
Ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν, η Ζαχαρούλα Γαργάλα ψυχολόγος. Με θέμα «Διαφορετικότητα: Πώς την εξηγούμε στο παιδί μας; Πρώιμα σημάδια διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών – θεραπεία και αντιμετώπιση!».
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτριος Γκόβαρης αφού καλωσόρισε γονείς, παιδιά, αιρετούς και άλλους προσκεκλημένους. 
Στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες και μίλησε για την ημέρα της μητέρας και της  ηρωικής τρίτεκνης μάνας, το δημογραφικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες σήμερα.
Ευχαρίστησε :
Τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και την ευγενική χορηγία των δώρων που μοιράστηκαν στις τρίτεκνες μητέρες που γέννησαν το τρίτο παιδί τους το 2020.
Την κ. Σταυρούλα Σδρόλια Προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας και υπεύθυνη του Διαχρονικού Μουσείου για την παραχώρηση του χώρου και των μέσων 

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: