8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο Κάιρο ο Χατζηδάκης για το EastMedGasForum

Διαβάστε επίσης:

Κ. Χατζηδάκης : Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη της γενιάς μαςtomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης αναχωρεί για το Κάιρο όπου θα λάβει μέρος στην 3η Υπουργική Σύνοδο του Φόρουμ Αερίου Νοτιοανατολικής Μεσογείου (EastMedGasForum) που συμμετέχουν η Αίγυπτος, η Ελλάδα, η Κύπρος, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ιορδανία και η Παλαιστίνη.

Ο κ. Χατζηδάκης θα παρακαθίσει σήμερα Τετάρτη (15/1) στο δείπνο που θα παραθέσει ο Αιγύπτιος Υπουργός Πετρελαίου και Ορυκτών Πρώτων Υλών, κ. TarekElMolla, στους ομολόγους του.

- Advertisement -

Αύριο ο υπουργός ΠΕΝ θα συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου που θα ολοκληρωθούν με την τελετή μονογραφής του Καταστατικού που αποτελεί το πρώτο βήμα για την αναβάθμιση του EastMedGasForumσε διακρατικό οργανισμό περιφερειακής εμβέλειας για την Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Στο περιθώριο της Συνόδου ο κ. Χατζηδάκης θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον κ. Tarekel Molla καθώς και τους ομολόγους του από την Κύπρο και το Ισραήλ κ.κ. Γιώργο Λακκοτρύπη και Yuval Steinitz.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: