8.2 C
Karditsa
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στεργίου: Η κυβέρνηση υλοποιεί με συνέπεια τις προεκλογικές της δεσμεύσεις

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση υλοποιεί με συνέπεια τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, δήλωσε ο κ. Γιώργος Στέργιου, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, στο περιθώριο της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, στο κέντρο Suipas Palace.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, περισσότερες από 60 προεκλογικές της δεσμεύσεις έχουν ήδη υλοποιηθεί, καθώς η ΝΔ θέλει να χτίσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης και συνέπειας λόγων και πράξεων.
Την ίδια στιγμή, όπως είπε κι ενώ υπάρχει διευρυμένη αποδοχή της κοινωνίας, η αντιπολίτευση διακατέχεται από πολιτική αμηχανία, καθώς έχει ένδεια επιχειρημάτων, και ξαναθυμάται ανέξοδες υποσχέσεις, όπως αυτή περί κατώτατου μισθού. Πρόσθεσε ακόμη, ότι ο πρόσφατος απολογισμός-απολογία δείχνουν ότι βρίσκεται σε μια φάση συνεχόμενης αποδρομής.
Αναφερόμενος στην κομματική οργάνωση της ΝΔ, ο κ. Στεργίου δήλωσε πεπεισμένος ότι θα σπάσει την παράδοση που θέλει τη κομματική δράση να περνάει σε ύφεση όταν το κόμμα βρίσκεσαι στην κυβέρνηση.Στο πλαίσιο αυτό όπως είπε – το επόμενο διάστημα θα αναδείξει μια νέα ατζέντα ,που θα περιλαμβάνει και ζητήματα όπως πχ, αυτό της κλιματικής αλλαγής.
Αναφερόμενος τέλος, στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας, τη χαρακτήρισε, ως μια από τις πιο δυναμικές της χώρας, ενθαρρύνοντας τον πρόεδρό της, κ. Νταόπουλο και τα υπόλοιπα στελέχη της, να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: