8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο

Διαβάστε επίσης:


Ημέρα καριέρας στο ξενοδοχείο Ξενία στο Βόλο για ανέργους νέους στη Μαγνησία, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων σε αναζήτηση εργασίας . Η εκδήλωση έγινε παρουσία του διοικητή της ΔΥΠΑ Σπύρου Πρωτοψάλτη, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως η “Ημέρα καριέρας” δίνει τη δυνατότητα για 1200 νέες θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.στους ανέργους της περιοχής.

Η εντυπωσιακή προσέλευση ανέργων για να ενημερωθούν, αλλά και η παρουσία τόσων πολλών επιχειρήσεων από τη Μαγνησία εγγυάται την επιτυχία της εκδήλωσης, που δεν είναι άλλη από το να βρουν δουλειές και ευκαιρίες στην αγορά εργασίας οι ενδιαφερόμενοι κατέληξε

- Advertisement -

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους, όπως: τουρισμός και φιλοξενία, βιομηχανία τροφίμων, κατασκευές, υπηρεσίες εκπαίδευσης, κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, ιατρικές υπηρεσίες, διάφοροι τομείς εμπορίου, με τη συμμετοχή επίσης εμπορικών και βιοτεχνικών φορέων.
Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν διαφορετικά επίπεδα εξειδίκευσης και εκπαίδευσης, σε ειδικότητες όπως: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πωλήσεων, υπάλληλοι γραφείου, μεγάλο εύρος ειδικοτήτων του τουριστικού κλάδου, καθώς και ειδικότητες στον κλάδο της πληροφορικής, νοσηλευτές, οδηγοί, τεχνικοί όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, κ.ά.
Όλες οι επιχειρήσεις και οι ειδικότητες που αναζητούν βρίσκονται αναρτημένες επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://www.dypa.gov.gr/27i-hmera-karieras-dypa-bolos-21-martioy-2024.

πηγή: thessaliatv.com

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: