8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συναυλία – αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας

Διαβάστε επίσης:

Στον σπουδαίο συνθέτη και τραγουδοποιό Λουκιανό Κηλαηδόνη, που έφυγε από τη ζωή το 2017, αφιερώνει τη μεγάλη ετήσια συναυλία της για το 2024 η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας, τιμώντας τη ζωή και το έργο του.

- Advertisement -

Τη συναυλία – αφιέρωμα διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 20.30 στην αίθουσα θεάτρου «Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη» στην Ελασσόνα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η μεγάλη συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την επιμέλεια και τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Δημήτρη Τσιαβέ. Η φετινή συναυλία είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή Λουκιανό Κηλαηδόνη, ο οποίος, με το ιδιαίτερα προσωπικό του στυλ, αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, για την αμεσότητα, την ειλικρίνεια, το χιούμορ και το συναίσθημα.

Τις μεγάλες επιτυχίες του Λουκιανού Κηλαηδόνη θα αποδώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας με σολίστες τον γνωστό ερμηνευτή Μανώλη Χατζημανώλη και την κόρη του συνθέτη, ερμηνεύτρια Μαρία Κηλαηδόνη, που τιμά με τη συμμετοχή της το ξεχωριστό αυτό αφιέρωμα.

Στη συναυλία – αφιέρωμα θα συμμετάσχουν επίσης τα Χορωδιακά Σύνολα του Δήμου Ελασσόνας (Παιδική και Μικτή Χορωδία) υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της κ. Ευλαμπίας Ντούλα.

Για τη ζωή και το έργο του αγαπημένου τραγουδοποιού θα μιλήσει ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Μπουζούκης.

Την επιμέλεια-ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας έχει ο αρχιμουσικός Δημήτρης Τσιαβές.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: