8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπουκώρος: Πρόταση ευρύτατης αποδοχής η κ. Σακελλαροπούλου

Διαβάστε επίσης:

Ως μία πρόταση ευρύτατης αποδοχής χαρακτήρισε ο κ. Χρήστος Μπουκώρος, Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη την πρόταση του πρωθυπουργού να επιλέξει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Βουλευτής σχολίασε ότι διαφαίνεται μια συντριπτική πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, που διασφαλίσει την εθνική συνεννόηση και ομόνοια.
Παράλληλα, ο κ. Μπουκώρος μίλησε για τα επικοινωνιακά λάθη που έγιναν για την ανακοίνωση του ονόματος, αλλά και για την κυβίστηση της κυβέρνησης ως προς τη επαναφορά του Υπουργείου Μετανάστευσης υπογραμμίζοντας πως «Δεν είναι κακό ούτε να αναγνωρίζεις κάποιο λάθος και να το διορθώνεις και κυρίως δεν είναι κακό να ανασχεδιάζεις την πολιτική σου και να την προσαρμόζεις στις τρέχουσες και συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες».
Τέλος, φάνηκε θετικός ως προς την επίλυση του θέματος με τα «μπιλιετάκια» της εφορίας σε εκατοντάδες Βολιώτες από τα τέλη ταξινόμησης, που πληρώθηκαν μεν, αλλά ποτέ τα χρήματα αυτά δεν κατέληξαν στο κράτος, σημειώνοντας πως εάν δεν διευθετηθεί διοικητικά από τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή, τότε ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο θα το λύσει με νομοθετική ρύθμιση.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: