8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΣΑ…

Διαβάστε επίσης:

Μετά την ανέλπιστη «γκέλα» στην Ματαράγκα το επόμενο ματς κόντρα στον ΑΣΤΕΡΑ και μάλιστα στο γήπεδο Φαναρίου μόνο ιδανικό δεν θεωρείται.

Οι Ερυθρόλευκοι και μάλιστα στην έδρα τους μπορούν να βάλουν δύσκολα σε κάθε αντίπαλο.

- Advertisement -

ΑΝΑΛΥΣΗ: Οι γηπεδούχοι του Νίκου Καρακώστα έχουν μία σωστή «φιλοσοφία» όσον αφορά το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Θέλουν την διάκριση αλλά, παράλληλα προσπαθούν να αναδείξουν και νεαρούς παίκτες με συμμετοχές ακόμη και στην βασική 11άδα. Υπάρχουν απουσίες κυρίως λόγω τραυματισμών αλλά, η ομάδα είναι συμπαγής. Δεν έχει άγχος, παίζει ελεύθερα και αυτό την καθιστά περισσότερο υπολογίσιμη. Η ισοπαλία στην ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ σίγουρα δημιούργησε «αναταραχή» στην ΑΣΑ εκτός του ότι υποχώρησε πλέον στην δεύτερη θέση πίσω από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ. Όταν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο δεν μπορεί να κερδίσει μία αξιόλογη ομάδα η οποία όμως προσπαθεί για την παραμονή της τότε προβληματίζει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τα μπαράζ έρχονται πιο κοντά, αφού πλέον η διαφορά των συν πόντων μόνο εφικτή δεν είναι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Παίζει με την «πλάτη στον τοίχο» η ΑΣΑ και πρέπει να βγάλει αντίδραση. Δεν έχει κανένα απολύτως περιθώριο για νέα «γκέλα». Έτσι και αλλιώς είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά για να κερδίσει αυτόν τον αντίπαλο δεν φτάνει μόνο η «ιστορία» και η φανέλα αλλά, αυτό που στην καθομιλουμένη του Ποδοσφαίρου ονομάζεται «πλάτη». Για να κερδίσει τον ΑΣΤΕΡΑ πρέπει να «ματώσει». Οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν σίγουρα για το πρεστίζ αλλά έχουν απέναντι τους μία ομάδα που το θέλει περισσότερο…
πηγή: karditsasport.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: