8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η αβάσταχτη ελαφρότητα του «Asset» του Αλέξη

Διαβάστε επίσης:

Στην απερίγραπτη ελαφρότητα του Γιάνη (με ένα «ν») Βαρουφάκη απάντησε ο Κώστας Τασούλας στέλνοντας ως «ανεπίδοτο» το στικάκι της παράνομης μαγνητοφώνησης του Eurogroup που είχε διαπράξει ο «υποκλοπέας»- υπουργός του Αλέξη Τσίπρα.  Ο ίδιος που ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε χαρακτηρίσει ως «asset» της πρώτης κυβέρνησης Αριστερά.

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου επιστρέφοντας το προϊόν υποκλοπής στον αποστολέα του, όχι μόνο διέσωσε το κύρος του Σώματος, όπως θα έκανε κάθε σοβαρός και υπεύθυνος πολιτικός, αλλά επιπλέον με τη στάση του θύμισε σε κάποιους «ξεχασιάρηδες»-που ψάχνουν αφορμή προκειμένου να γκρινιάξουν γιατί ο Μητοστάκης… δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια όπως έταζε ο προκάτοχός του- σε ποιον είχε αναθέσει ο Αλέξης Τσίπρας την ευθύνη της οικονομικής πολιτικής της χώρας.

Με τα γνωστά βέβαια αποτελέσματα που κάποτε θα πρέπει να μάθουμε ώστε αν μη τι άλλο να σταματήσουν ορισμένοι να ζητάνε τα ρέστα από τον Μητσοτάκη και να απευθυνθούν στο… «παιδί του λαού» που τώρα πασχίζει να αυξήσει τον κατώτατο μισθό.

- Advertisement -

Άραγε ο λαλίστατος Τσίπρας έκανε ποτέ τον λογαριασμό προκειμένου να μάθει πόσο στοίχισε στη μείωση των μισθών εκείνο το στικάκι;

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: