8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επικινδυνότητα λόγω πετροπτώσεων στο δρόμο Μουζάκι-Πορτή

Διαβάστε επίσης:

Η Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση Μουζακίου- Παμίσου- Ιθώμης Ν. Καρδίτσας,
Προειδοποιεί:

Αγαπητοί Πολίτες
Τον τελευταίο καιρό με τις παγωνιές στην είσοδο του Δρόμου που οδηγεί από το Μουζάκι στην κοινότητα Πορτής

- Advertisement -

μόλις ο ήλιος χτυπήσει στα πρανή αρχίζουν οι πρωινές επικίνδυνες πετροπτώσεις, καταπτώσεις χώματος και κατακρημνίσεις βράχων και δέντρων σε όλο το πλάτος του δρόμου με άμεσο κίνδυνο ατυχήματος.
Όλα αυτά που βλέπετε στις εικόνεςυποβαθμίζουν το περιβάλλον και αποβαίνουν σε βάρος της ασφαλούς μετακίνησης των διερχόμενων Πολιτών και οχημάτων, προειδοποιούν δε ότι, τα πρανή και τα δέντρα αδυνατούν να κρατήσουν τις πέτρες οι οποίες θα πέσουν στο δρόμο.
Είναι απαραίτητο άμεσα να ληφθούν μέτρα διαμόρφωσης, προσαρμογής και προστασίας των πρανών, καθώς επίσης πιστεύουμε χωρίς να είμαστε ειδικοί ότι, ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και το δικαιούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πορτής, (εκτός από τον καθαρισμό του δρόμου από τις καταπτώσεις ο οποίος γίνεται),ναξεκινήσουν εκεί εργασίες για τοποθέτηση πλήρως αγκυρούμενου πλέγματος από γαλβανισμένα συρματόσχοινα κ.α.
Είναι κρίμα και επικίνδυνο«να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια» των διερχόμενων πεζών, οδηγών και οχημάτωνολισθημέναυλικά, βράχοι και κορμοί δένδρων.
«Πρέπει να συμβεί κάτι δυσάρεστο ;»
«Τα δέντρα δεν μπορούν….να κρατήσουν άλλο…. τις Πέτρες».-

Μουζάκι 19-01-2020
Το Δ.Σ της Π.Ο.Π Μουζακίου- Παμίσου- Ιθώμης Ν. Καρδίτσας

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: