8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημοπρατείται ξανά το έργο του δικτύου ύδρευσης σε Βόλο και Ν. Ιωνία

Διαβάστε επίσης:

Την δημοπράτηση των έργων εκσυγχρονισμού του δικτύου ύδρευσης σε Βόλο και Ν. Ιωνία αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ, σπάζοντας το έργο στα δύο, μετά την έκπτωση του εργολάβου που το είχε αναλάβει ως σύνολο. Ο δυτικός τομέας, είναι προϋπολογισμού 5.100.000,00 και ο ανατολικός τομέας 7.390.000,00 ευρώ.
Η ΔΕΥΑΜΒ απεύθυνε τον Αύγουστο Προσκλήσεις Ανάληψης Έργου Έκπτωτης Εργολαβίας στον δεύτερο και τρίτο κατά σειρά μειοδότη της διαγωνιστικής διαδικασίας ανάθεσης της Σύμβασης, αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

- Advertisement -

Έτσι, η ΔΕΥΑΜΒ προσέφυγε, κατόπιν σχετικής έγκρισης από την αρμόδια Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΣΠΑ, σε ανοιχτή διαδικασία επαναδημοπράτησης του υπολειπόμενου φυσικού αντικειμένου επιμερισμένου σε δύο έργα για την έγκαιρη υλοποίηση εντός της χρονικής περιόδου επιλεξιμότητας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Χρηματοδότησης.
Στο τεχνικό αντικείμενο περιλαμβάνεται η κατασκευή νέων αγωγών ύδρευσης, με υλοποίηση νέων ζωνών ελέγχου, σε τμήμα της χαμηλής ζώνης Βόλου και στην περιοχή Ν.Ιωνίας.

Επίσης σήμερα η ΔΕΥΑΜΒ αποδέχθηκε τους όρους δανειστικού συμβολαίου λήψης επενδυτικού χρεολυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενταγμένου στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι», για την υλοποίηση του έργου: «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεελέγχου τηλεχειρισμού & ελέγχου διαρροών δικτύων ύδρευσης Δ.Ε. Μακρινίτσας, Πορταριάς, Ιωλκού, Αγριάς, Αρτέμιδας του Δήμου Βόλου», με 2,6 εκατομμύρια ευρώ.
Τέλος το Δ.Σ. αποφάσισε την κατάθεση αίτησης υπαγωγής στο Επιχορηγούμενο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση τριών ανέργων, ατόμων με Αναπηρίες και 10 ατόμων άνω των 50 ετών από έτερο πρόγραμμα του ίδιου φορέα.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: