8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βήμα πρόκρισης για τον Ατρόμητο Παλαμά

Διαβάστε επίσης:

Στο Μακρυχώρι το απόγευμα της Τετάρτης (5/2) ο τοπικός Απόλλωνας υποδέχτηκε τον Ατρόμητο Παλαμά, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ.

- Advertisement -

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο δεύτερο μέρος, όμως ο Ατρόμητος ισοφάρισε στην εκπνοή σε 1-1, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.

Το παιχνίδι είχε δύναμη, πάθος και καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Το πρώτος μέρος ολοκληρώθηκε με το στείρο 0-0, χωρίς να υπάρχει κλασική ευκαιρία.

Ο Ξέρρας άνοιξε το σκορ στο 59′ με εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ στο γάμα, κάνοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα θα έπαιρνε ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς, συνέβη το αντίθετο, όταν στο 90′ ο Μίχος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιγγενέ για το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, ο Ατρόμητος όντας ομάδα ανώτερη κατηγορίας και έχοντας τη ρεβάνς στον Παλαμά, απέκτησε προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν η “κόντρα” των δύο προπονητών Τάκη Παραφέστα και Μιχάλη Ζιώγα, που σαν παίκτες υπήρξαν πρωταγωνιστές της μεγάλης ΑΕΛ που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1988.

Συνθέσεις:

Απόλλων Μακρυχωρίου (Μιχάλης Ζιώγας): Τσιγγενές, Νταρακλίτσας, Τζιλός, Κούρκουλας, Παπαευαγγέλου, Κρανιώτης Α., Αετόπουλος, Μπλατσέρη (80′ Ντάλλας), Ξέρρας (88′ Χατζηλιάδης), Υφαντής, Χατζής (70′ Μαυροδήμος).

Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Πατσιαλής, Βαγγελάκος (72′ Ζάγγος), Μπαντής, Κατσιγιάννης Σ., Λιάππης, Μπασιάκας, Οικονόμου Γ., Μίχος, Κόκκινος, Κατσιγιάννης Τ., Αλεξόπουλος.
πηγή: karditsasport.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: