8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αχιλλοπούλειο: Επί τάπητος τα προβλήματα υποστελέχωσης

Διαβάστε επίσης:

Κλειστή συνάντηση για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και των Κέντρων Υγείας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 11π.μ. στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας και οι βουλευτές του Νομού.

- Advertisement -

Την απόφαση έλαβαν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων καθώς το πρόβλημα υποστελέχωσης του Αχιλλοπούλειου προκαλεί σοβαρές δυσλειτουργίες. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στη συνάντηση αυτή θα γίνει λεπτομερής ενημέρωση προς τους βουλευτές για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας μας με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και εξεύρεση άμεσων λύσεων για την διασφάλιση της ομαλής και ορθής λειτουργίας των κρίσιμων αυτών δομών Δημόσιας Υγείας της περιοχής μας.

Βιωματικές δράσεις σε μαθητές Δημοτικού από την «Πρόταση Ζωής»
Βιωματικές δράσεις σε 64 μαθητές των τεσσάρων τμημάτων της Ε και Στ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, πραγματοποίησε το Κέντρο Πρόληψης Μαγνησίας, «Πρόταση Ζωής». Οι βιωματικές δράσεις είχαν θέμα τη «διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο του σχολείου». Το Κέντρο Πρόληψης, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι δάσκαλοι όσον αφορά στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων που προκύπτουν στους σχολικούς χώρους, στέκεται δίπλα στην σχολική κοινότητα προσφέροντας τις υπηρεσίες του.
Συντονίστριες των βιωματικών δράσεων ήταν οι: Μπακατσέλου Μαρία-Ψυχολόγος, Πετροπούλου Γεωργία- Κοινωνιολόγος, Γώγου Ζωή-Ψυχολόγος και Σωτηροπούλου Δήμητρα, Κοινωνική Λειτουργός.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: