8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

To ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας βράβευσε παιδιά μηχανικών

Διαβάστε επίσης:

Το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, βράβευσε τα παιδιά των μηχανικών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και εισάχθηκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το έτος 2019, καθώς και όσα αρίστευσαν ως μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Βαρνάς».

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Νίκος Παπαγεωργίου, απευθυνόμενος σε φοιτητές, μαθητές και γονείς ευχήθηκε εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες, έδωσε θερμά συγχαρητήρια σε όλους για τις επιδόσεις τους και τους κάλεσε να συνεχίσουν δυναμικά την πορεία που ξεκίνησαν.
Στους επιτυχόντες απονεμήθηκε εκτός από τον τιμητικό έπαινο και ένα αξιόλογο έργο του Τμήματος, μία έκδοση του ΤΕΕ-ΚΔΘ, για τα πέτρινα γεφύρια της Θεσσαλίας, η οποία είναι μία προσπάθεια για τον εντοπισμό, την καταγραφή και την διάσωση των «Πέτρινων Γεφυριών». Τα Πέτρινα Γεφύρια είναι τεχνικά επιτεύγματα της εποχής τους και βασίζονται στο μεράκι, τη φαντασία και ευαισθησία των δημιουργών τους. Αποτελούν δε, μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Κλείνοντας, ο πρόεδρος ευχήθηκε στους βραβευόμενους φοιτητές και μαθητές να έχουν αντίστοιχα μεράκι, φαντασία και ευαισθησία σε ότι κάνουν στη ζωή τους.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση παρέστησαν και συνεχάρηκαν τα παιδιά, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών – Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ντίνος Διαμάντος.

Από το ΤΕΕ παρευρέθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αχιλλέας Κέλλας, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γεώργιος Μητσιούλης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής κ.κ. Βασίλης Γερογιάννης, Αστέριος Νάρης, Σταυρούλα Τσιτσιφλή, Παναγιώτης Πάλλας, Ανέστης Τριανταφύλλου, Ιωάννης Κράϊας.

Βραβεύτηκαν για την εισαγωγή τους σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα οι φοιτητές :
ΑΛΒΙΖΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΓΚΟΥΡΚΟΥΛΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΡΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΑ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΞΥΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, ΠΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Για την αριστεία τους βραβεύτηκαν οι μαθητές:
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ – ΙΩΑΝΝΑ, ΓΚΟΥΡΓΚΟΥΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΜΑΡΙΑ, ΓΚΟΥΡΚΟΥΛΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΔΡΑΜΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, ΔΡΑΜΗ ΝΙΚΗ, ΔΡΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ – ΑΝΝΑ, ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΡΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΡΑΤΕΓΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΚΡΙΘΑΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΚΡΙΘΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΛΑΧΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΑ, ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΟΛΓΑ, ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΙΟΥΛΙΑ, ΝΑΡΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ – ΖΩΗ, ΝΤΑΜΠΕΓΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΟΥΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΚΟΥΜΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΟΣ.

Ροή Ειδήσεων

Κώστας Τσιάρας: Ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ στις 25 Ιουνίου με ορίζοντα τετραετίας

«Στις 25 Ιουνίου πρέπει να έχουμε ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση της ΝΔ, με ορίζοντα τετραετίας» τόνισε στις ομιλίες...

Δήμος Καρδίτσας: κατάρτηση μητρώου ευάλωτων πολιτών

Στο πλαίσιο των δράσεων για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση των πολιτών από την περιοχή που τεκμηριωμένα εκτιμάται ότι...

Πανελλήνιες: Πως οι γονείς μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις;

Γράφει η Ξένια Ι. Παρασκευοπούλου Σχολική Ψυχολόγος Συνεργάτης Τμήματος...

Συμβάσεις μεταξύ ΗΡΩΝ και RWE-ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Την υπογραφή μακροχρόνιων Συμβάσεων Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (PPAs) από ανανεώσιμες πηγές με τις εταιρείες RWE Renewables Europe &...

Sky express: Προβλέψεις για 4,5 εκατ επιβάτες το 2023

«Το 2022 αποτέλεσε ορόσημο για την SKY express και τον ελληνικό τουρισμό που ξεπέρασε κάθε προσδοκία» ανέφερε ο...

Ζ. Μακρή: Στις λαϊκές αγορές οι πιο αληθινές συζητήσεις

Στη λαϊκή αγορά Μαγνήτων, στη Μεταμόρφωση, βρέθηκε η Ζέττα Μακρή, σε μια περιοδεία χωρίς συνοδεία, για να συναντήσει τον κόσμο, τους καλλιεργητές,...

Στην ίδια κατηγορία: