8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Στη Μηλέα ο Θανάσης Παιδής

Διαβάστε επίσης:

Εντατικές εργασίες για την οδική παράκαμψη της Καρδίτσας

Ξεκίνησαν και εξελίσσονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του οδικού τμήματος...

Ακόμη ένας δωρεάν χώρος στάθμευσης στα Τρίκαλα

Ο Δήμος Τρικκαίων αναβάθμισε έναν δωρεάν χώρο στάθμευσης στο κέντρο των Τρικάλων. Στη...

Παναγιωτόπουλος για F-35: Άμεσα η απόκτησή τους

Συνάντηση με στελέχη του προγράμματος (JSF PO - Joint Strike Fighter Program Office) για το μαχητικό αεροσκάφος...

Στη Μηλέα του Δήμου Ελασσόνας βρέθηκε ο Θανάσης Παιδής, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής του είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους όπως και με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κωνσταντίνο Βασιλείου. 

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η Μηλέα παραμένει ένα από τα πλέον ζωντανά χωριά της περιοχής, καθώς έχει κρατήσει πολλούς νεότερης ηλικίαςπολίτες οι οποίοι κατοικούν και παράγουν χωρίς να εγκαταλείψουν τον τόπο καταγωγής τους.

- Advertisement -

Μεγάλη ώθηση δίνουν οι καλλιέργειες αμυγδάλου και μήλων, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι νέοι συνεχίζουν να επενδύουν στον πρωτογενή τομέα.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσαν οι κάτοικοι στη συζήτηση που είχαν με τον Θανάση Παιδή ήταν τα εξής: Αναβάθμιση του δρόμου Ελασσόνας – Κοζάνης, βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμός της κοίτης του ποταμού, όπως και το θέμα των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ εξαιτίας των ζημιών που υπέστησαν παραγωγοί.

Ο Θανάσης Παιδής δήλωσε τα εξής:

«Ένα από τα βασικότερα ζητήματα που αναδεικνύεται σε κάθε επαφή μας με τους πολίτες της υπαίθρου είναι η ανάγκη στήριξης των χωριών και των κατοίκων τους.

Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα, τα προβλήματα δεν λείπουν γι’ αυτό και απαιτείται να βρισκόμαστε στο πλευρό τους.

Ζητήματα υποδομών, άμεσων παρεμβάσεων σε ότι αφορά θέματα της καθημερινότητας, όπως και κάλυψης με αποζημιώσεις των ζημιών που έχουν υποστεί εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για την ουσιαστική ενίσχυση των κατοίκων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Μηλέας, όπου πολλοί είναι οι νέοι που επέλεξαν να μην εγκαταλείψουν τις εστίες και σε αντίθεση με το ρεύμα της εποχής έμειναν στον τόπο τους επενδύοντας στον πρωτογενή τομέα.

Αυτή ακριβώς η επιλογή θα πρέπει να δικαιωθεί με κάθε αναγκαία ενίσχυση στον αγώνα που κάνουν για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Μόνο έτσι δεν πρόκειται να σβήσουν τα χωριά μας.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα είμαστε πάντα κοντά στους ανθρώπους της υπαίθρου, στην προσπάθειά τους για μια καλύτερη ζωή» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Ροή Ειδήσεων

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το επίδομα ρεύματος έως 600 ευρώ

Στη Βουλή κατατέθηκε η τροπολογία για την έκτακτη παροχή οικονομικής ενίσχυσης έως 600 ευρώ προκειμένου να καλυφθεί μερος...

«Πράσινες» δωρεάν μετακινήσεις από τον Δήμο Ελασσόνας με ηλεκτρικά ποδήλατα

Νέα χρηματοδότηση  εξασφάλισε ο Δήμος Ελασσόνας με το ποσό των  255.905,76 € για το έργο «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω...

Η Ζ. Μακρή, εκπρόσωπος Πρωθυπουργού, στην εκδήλωση για τα 70 χρόνια λειτουργίας του ΙΚΥ

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μ. Μακρή, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, απηύθυνε χαιρετισμό...

Ακόμη ένας δωρεάν χώρος στάθμευσης στα Τρίκαλα

Ο Δήμος Τρικκαίων αναβάθμισε έναν δωρεάν χώρο στάθμευσης στο κέντρο των Τρικάλων. Στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και...

Ζ.Μακρή: «Συγχαρητήρια για τα 34 μετάλλια και την εξαιρετική εμφάνιση στην Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα»

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή, αρμόδια και για τον σχολικό αθλητισμό, συγχαίρει θερμά μαθήτριες, μαθητές, συνοδούς...

Εντατικές εργασίες για την οδική παράκαμψη της Καρδίτσας

Ξεκίνησαν και εξελίσσονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του οδικού τμήματος «Παράκαμψη πόλης Καρδίτσας: Κατασκευή τμήματος...

Στην ίδια κατηγορία: