8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Λάρισα: Υπέρ πάντων… η βόλτα!

Διαβάστε επίσης:

Ξεκίνησε το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής ‘’ΚΑΛΥΨΗ’’ στο δήμο Καρδίτσας

Δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής...

«Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: επιδότηση έως 16.000 ευρώ

Μέχρι και τις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση...

Τριαντόπουλος από Αλμυρό: Όλοι μαζί δυναμικά για τη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας...

Τη στιγμή που η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο ολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, οι Λαρισαίοι αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα περιορισμού και απολαμβάνουν αμέριμνοι τις βόλτες τους στο κέντρο της πόλης και στο ποτάμι, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο της φωτογραφίας, στο οποίο διακρίνεται ομάδα νεαρών που από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί στο ποτάμι και οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή βλέποντας το περιπολικό της αστυνομίας.

- Advertisement -

Οι συνεχείς εκκλήσεις, ο θάνατος που έχει σκορπίσει σε όλη την Ευρώπη, οι τραγικές εικόνες από το Μπέργκαμο, η μάχη που δίνουν με τη ζωή τους όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, η ζωή των φίλων, των συγγενών και των συμπολιτών τους, των καρκινοπαθών και όλων εκείνων που νοσούν, όπως φαίνεται μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην προσωπική άνεση ορισμένων.

Υπέρ πάντων… η βόλτα, με το ποτάμι χθες να γεμίζει ακόμη μια φορά σαν να πρόκειται για Πρωτομαγιά, με παρέες δύο, τεσσάρων και δέκα ατόμων να συνωστίζονται σε κάθε γωνιά, με κόσμο κάθε ηλικίας, με παιδιά, μπάλες και ποδήλατα, με κάθε είδους πρόσχημα και παράλογη δικαιολογία.

Κατάσταση που όπως καταγγέλλουν στην «Ε» κάτοικοι της περιοχής επαναλαμβάνεται συστηματικά και τις προηγούμενες ημέρες και ζητούν την παρέμβαση του δημάρχου προκειμένου να απαγορευθεί η κυκλοφορία στο ποτάμι και τους γύρω χώρους του πάρκου.

Ανάλογα μέτρα πήρε ο Δήμος Βόλου αποκλείοντας με κόκκινες κορδέλες μεγάλα πάρκα στο κέντρο, αλλά και περιμετρικά, της πόλης. Επίσης το Λιμεναρχείο Βόλου απέκλεισε με κάγκελα την πρόσβαση στον κυματοθραύστη του λιμανιού.
Πηγή: Ελευθερία

Ροή Ειδήσεων

Χαρακόπουλος: Η πολιτική σταθερότητα εχέγγυο για την Ελλάδα

«Πρέπει απ’ όλους να γίνει κατανοητό ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν έχουν τίποτε κατοχυρωμένο. Όλα θα...

Ξεκίνησε το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής ‘’ΚΑΛΥΨΗ’’ στο δήμο Καρδίτσας

Δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα ΄΄Κάλυψη’’ η...

Κώστας Τσιάρας: Στις 25 Ιουνίου οι πολίτες ψηφίζουν για να επιλέξουν κυβέρνηση, όχι για αντιπολίτευση

«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης προτείνουν νέους φόρους στα μερίσματα και στη γονική παροχή και ερίζουν ποιους φόρους πρέπει...

«Φωτοβολταϊκά στη Στέγη»: επιδότηση έως 16.000 ευρώ

Μέχρι και τις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση επιδότησης έως και 16.000 ευρώ...

Τριαντόπουλος από Αλμυρό: Όλοι μαζί δυναμικά για τη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Την Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό...

Τσιάρας: θα δοθούν αποζημιώσεις σε όλες τις καλλιέργειες που υπέστησαν ζημιά

Μετά από συνεργασία του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα με τον...

Στην ίδια κατηγορία: