8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Ειδικοί Σύμβουλοι για τον πολιτισμό ορίστηκαν στο Δήμο Ελασσόνας

Διαβάστε επίσης:

Ο διεθνής Τύπος για τον θάνατο του Βαγγέλη Παπαθανασίου

Την είδηση για τον θάνατο του Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis), ενός από τους σπουδαιότερους...

Ξεκινά το απόγευμα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Αρχίζουν σήμερα το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Dο), οι εργασίες...

Μητσοτάκης από Μαγνησία: 171 εκατομμύρια πρόσθετους πόρους στη βιολογική κτηνοτροφία

Τη διάθεση πρόσθετων πόρων ύψους 171 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της βιολογικής...

Καθήκοντα ειδικών συμβούλων στον τομέα του Πολιτισμού ανέλαβαν πρόσφατα στο Δήμο Ελασσόνας η Ελένη Κρανιώτου, η Ευαγγελία Ράπτου και ο Ευάγγελος Τσακνάκης, με απόφαση του δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του κ. Γάτσα να εντάξει στο δυναμικό του δήμου, ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσφέρει στις τέχνες και τον πολιτισμό με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις δράσεις τους. Ο δήμαρχος τούς υποδέχτηκε στο γραφείο του και τους ενημέρωσε για την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Συγκεκριμένα η Ελένη (Λιάνα) Κρανιώτου θα είναι υπεύθυνη για θέματα οργάνωσης και συντονισμού πολιτιστικών ομάδων και δράσεων. Είναι Εικαστικός και εκπαιδευτικός στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση με σπουδές στην Ανώτατη Σχολή Γραφικών και Διακοσμητικών Τεχνών (ΤΕΙ Αθηνών) με ειδικότητα στην Μεταξοτυπία, με σπουδές στη ζωγραφική στην ΑΣΚΤ Θεσσαλονίκης και παρακολούθηση εργαστηρίων Χαρακτικής. Μέλος του Καλλιτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας με πλούσια δράση τόσο με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις όσο και στην επιμέλεια ως καλλιτεχνική διευθύντρια σε διάφορα φεστιβάλ.

- Advertisement -

Η Ευαγγελία Ράπτου θα είναι υπεύθυνη ειδική σύμβουλος στην οργάνωση συνεδρίων και ημερίδων για την ανάδειξη του Δήμου Ελασσόνας Είναι πτυχιούχος του φιλολογικού τμήματος, του Α.Π.Θ., κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων (αναφορικά με τα Νέα Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας και τη Διοίκηση της Εκπαίδευσης), Διδάκτωρ Κοινωνικής Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο αντικείμενο «Επικοινωνία στην Εκπαίδευση». Εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ν. Λάρισας.

Ο κ. Ευάγγελος Τσακνάκης θα είναι υπεύθυνος για θέματα που αφορούν στην ανάδειξη κληρονομιάς του Δήμου και τη χρήση νέων τεχνολογιών.Σπούδασε «Ελληνικό Πολιτισμό» στο ΑΠΚΥ και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο Msc «Πολιτική Υγείας» από το ίδιο πανεπιστήμιο. Συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημιουργική Γραφή» του ΕΑΠ και του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας. Διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Δολίχης και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης και ως διπλωματούχος ειδικός εφαρμογών πληροφορικής με πολυμέσα, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας για την ενημέρωση και ενεργοποίηση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά θέματα που τους απασχολούν. Εργάζεται στον ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2 Ελασσόνας) και είναι εργασιακός σύμβουλος εργοδοτών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την αποδοχή της πρότασης μου από τους τρεις ειδικούς συμβούλους σε θέματα πολιτισμού. Είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τις γνώσεις του προς όφελος του δήμου και των συμπατριωτών τους. Αναμένω με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις τους για ημερίδες και εκδηλώσεις που θα προάγουν τον πολιτισμό, θα προβάλλουν την ιστορία μας και θα δίνουν τη δυνατότητα στους συνδημότες μας να υλοποιήσουν τις προτάσεις τους σε συνεργασία με το Δήμο και τους ειδικούς συμβούλους. Προσωπικά τους ευχαριστώ και εύχομαι να έχουμε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία».
Πηγή: ΕΡΤ Βόλου

Ροή Ειδήσεων

Μητσοτάκης από Μαγνησία: 171 εκατομμύρια πρόσθετους πόρους στη βιολογική κτηνοτροφία

Τη διάθεση πρόσθετων πόρων ύψους 171 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της βιολογικής κτηνοτροφίας ανακοίνωσε το πρωί ο...

MYTILINEOS: Κατασκευή εργοστασίου παραγωγής ρεύματος από φυσικό αέριο στην Πολωνία

Την κατασκευή μονάδας συνδυασμένου κύκλου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με καύσιμο φυσικό αέριο στο Grudziadz, της Πολωνίας, ανέλαβε η...

Εκτίναξη Μητσοτάκη στις κυλιόμενες του Μαξίμου

"Ως γνωστόν ο συναγωνιστής Θοδωρής Λιβάνιος, από την περίοδο που ο Μητσοτάκης, ήταν στην Πειραιώς, είχε «στήσει» ένα in house μηχανισμό, μετρήσεων,...

Ο διεθνής Τύπος για τον θάνατο του Βαγγέλη Παπαθανασίου

Την είδηση για τον θάνατο του Βαγγέλη Παπαθανασίου (Vangelis), ενός από τους σπουδαιότερους συνθέτες παγκοσμίως, μεταδίδουν τα διεθνή...

Ξεκινά το απόγευμα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Αρχίζουν σήμερα το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Dο), οι εργασίες του τριήμερου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τη Μαγνησία επισκέπτεται ο πρωθυπουργός

Σήμερα Παρασκευή (20 Μαΐου), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μαγνησία. Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Στην ίδια κατηγορία: