8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νοσοκομείο Καρδίτσας σε Κικίλια: Μην κάνετε δεκτή την παραίτηση του διοικητή

Διαβάστε επίσης:

Σειρά επιστολών από υπηρεσίες και εργαζόμενους στο νοσοκομείο Καρδίτσας έχουν αποσταλεί προς τον Υπουργό Υγείας κ Βασίλη Κικίλια προκειμένου να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση του κ. Δημήτρη Κεχαγιά από τη θέση του Διοικητή του νοσοκομείου, μετά τα όσα προέκυψαν με το επίμαχο έγγραφο συναίνεσης στον εμβολιασμό κατά του covid 19.

- Advertisement -

Τις επιστολές υπογράφουν τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας , η διευθύντρια της ΜΕΘ, η διευθύντρια του ΤΕΠ, 106 διοικητικοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου Καρδίτσας, 68 γιατροί, οι Προϊστάμενοι της Δ/νσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και των Τμημάτων του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Στις επιστολές μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά, σύμφωνα με την ert.gr, στο μέχρι τώρα έργο του διοικητή, στην ανταπόκρισή του στη διαχείριση της πανδημίας στο νοσοκομείο Καρδίτσας, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στο ποιός αποφάσισε να διακινηθεί το συγκεκριμένο έγγραφο, κάτι που αναμένεται να απαντηθεί με το πέρας της ένορκης διοικητής εξέτασης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας κ Θ. Καφφέ, στην οποία αναφέρεται ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου δεν είχε καμία σχέση με το συγκεκριμένο έγγραφο, δεν επηρεάστηκε η διαδικασία του εμβολιασμού, αντιθέτως ήταν απόλυτα επιτυχής. Μεταξύ άλλων δε, δηλώνει ότι εφόσον γίνει δεκτή η παραίτηση του Διοικητή θα παραιτηθεί και ο ίδιος από τη θέση του, καθώς το συγκεκριμένο θέμα είναι καθαρά ιατρικής φύσεως.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: