8.2 C
Karditsa
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «λεβεντοϊός» Πολάκης

Διαβάστε επίσης:

Ειλικρινά αναρωτιέμαι από ποιον κινδυνεύουμε περισσότερο: Από τον κορωνοϊό ή από τον λεβεντοϊό Πολάκη; Προφανώς από τον πρώτο, αφού ο δεύτερος «τύπου Πολάκη», αν και το ίδιο μολυσματικός με τον πρώτο, εν τούτοις η μεταδοτικότητα του περιορίζεται μόνο μεταξύ των «ψεκασμένων».

Η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στον κορωνοϊό και στον λεβεντοϊό, είναι ότι από την covid -19 ένας ευπαθής οργανισμός μπορεί να πεθάνει, ενώ από τον λεβεντοϊό «τύπου Πολάκη» στη χειρότερη περίπτωση… πεθαίνεις απ’ τα γέλια. Ο μόνος κίνδυνος με τον λεβεντοϊό είναι να τον πάρει κανείς σοβαρά, γιατί τότε πραγματικά κινδυνεύει από… ΣΥΡΙΖΑ.

- Advertisement -

Πρόκειται για τη σοβαρότερη επιπλοκή μετά από το γέλιο, όπου το άτομο αισθάνεται ότι έχει το ηθικό πλεονέκτημα να συμπεριφέρεται με ανηθικότητα πέραν των ορίων που ορίζει η κοινότητα εντός της οποίας μεταδίδεται. Εν ολίγοις όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αντισώματα και τον αντέχουν, αλλά οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ και κοινότητας «ψεκασμένων» καλό θα ήταν να κρατούν αποστάσεις.

ΣΣ Ο Αλέξης Τσίπρας που ετοιμάζεται να δώσει συνέντευξη για τον κορωνοϊό, θα κρατήσει… αποστάσεις από τον λεβεντοϊό Πολάκη σε σχέση με την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα;

Ο ιός     

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: