8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Όσκαρ: Η ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων ζωντανά στην COSMOTE TV

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για την 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR® και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS και την εκπομπή OSCARS’ Nominations με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο (15.15). Η εκπομπή θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Λίγο πριν από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» Λουκά Κατσίκα, θα κάνουν από το στούντιο της COSMOTE TV, τις δικές τους προβλέψεις σχετικά με το ποιοι από τους κινηματογραφικούς αστέρες και τις ταινίες που ξεχώρισαν μέσα στο 2019, θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο «χρυσό αγαλματίδιο». Στη συνέχεια, στις 15.18 σε ζωντανή σύνδεση με το Λος Άντζελες θα μεταδοθεί η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων. Αμέσως μετά, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Λουκάς Κατσίκας θα σχολιάσουν και θα αναλύσουν τους υποψήφιους σε κάθε κατηγορία.

- Advertisement -

Η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της την ζωντανή, αποκλειστική και σε υψηλή ευκρίνεια μετάδοση της τελετής απονομής των βραβείων OSCAR την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: