8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χωρίς Κάτσε η ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΗ

Διαβάστε επίσης:

Με τον ΟΦΗ θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΛ στις 17:15 στο «Βαρδινογιάννειο» αθλητικό κέντρο στην Κρήτη, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα για τον τεχνικό της ομάδας Μιχάλη.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των «βυσσινί» δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νίκο Καρανίκα, τον τραυματία Λουκ Ασούμπρε, ενώ χθες τέθηκε οριστικά νοκ άουτ και ο Έργκους Κάτσε, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε.
Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ζίζιτς, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προχθεσινή προπόνηση και χθες δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.
Από την άλλη πλευρά τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς ο Μασούρας, ο οποίος επέστρεψε στην ΑΕΛ, ενδεχομένως να ξεκινήσει από την αρχή ή να χρησιμοποιηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Σήμερα θα γίνει μια προπόνηση το πρωί και ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, από όπου στις 19:00 θα πετάξει για το Ηράκλειο.
Όσον αφορά τώρα στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο κ. Γρηγορίου, σήμερα θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.
Το βέβαιο είναι πως θα ξεκινήσει ο Αιγύπτιος Αλί Γκαζάλ, ενώ και ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα.
Ο ΟΦΗ
Με προπόνηση που έγινε χθες το πρωί στο «Βαρδινογιάννειο» αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΛ.
Ο Νίκος Μαρινάκης συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, ενώ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο. Η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση. Ο Βαγιέμπα Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ταχύτητας και ασκήσεις μεταβιβάσεων με τελειώματα φάσεων. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 17:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.
πηγή: Ελευθερία

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: