8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Χτυπάμε όπου θέλουμε, λένε οι Φρουροί της Επανάστασης για τις ρουκέτες στο Ιράκ

Διαβάστε επίσης:

Ο επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού του Ιράν, δήλωσε σήμερα, Κυριακή, στο Κοινοβούλιο πως σκοπός των πληγμάτων της περασμένης Τετάρτης εναντίον αμερικανικών στόχων στο Ιράκ δεν ήταν να «σκοτώσουν στρατιώτες του εχθρού».

«Θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να πλήξουμε οποιοδήποτε σημείο επιλέγουμε εμείς», δήλωσε ο υποστράτηγος Χοσεΐν Σαλαμί, για τα πλήγματα αυτά που πραγματοποιήθηκαν σε αντίποινα για τη δολοφονία τις 3 Ιανουαρίου του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί στη Βαγδάτη, σύμφωνα με βίντεο που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

- Advertisement -

Συνεργασία κατά των ΗΠΑ ζητά ο Χαμενεϊ

Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κάλεσε σήμερα, Κυριακή, σε αυξημένη συνεργασία μεταξύ των χωρών της περιοχής προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα την ευθύνη για τα οποία επέρριψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του.

«Η κατάσταση στην περιοχή είναι απρόσφορη λόγω… των Ηνωμένων Πολιτειών και των φίλων τους, και ο μοναδικός δρόμος να το αντιμετωπίσουμε αυτό είναι να βασιστούμε στη συνεργασία μεταξύ των χωρών της περιοχής», δήλωσε ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ στον επισκεπτόμενο το Ιράν εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: