8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χρυσές Σφαίρες: «Viral» η Σάλμα Χάγιεκ και το στήθος της που… ασφυκτιούσε!

Διαβάστε επίσης:

Η Μεξικανή σταρ, αν και στα 53 της πια, κατάφερε να… μαγνητίσει τα βλέμματα και τα φλας και να συζητηθεί όσο καμία άλλη που πάτησε στο «κόκκινο χαλί» των Χρυσών Σφαιρών, καθώς η στιλιστική της επιλογή αναδείκνυε ιδανικά το πλούσιο μπούστο της…
Πολλές κυρίες πήγαν, πολλές φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, καμία όμως δεν συζητήθηκε τόσο, όσο η 53χρονη Μεξικανή ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ.

Η «εκρηκτική» Λατίνα σταρ επέλεξε για τη μεγάλη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών 2020 ένα Gucci φόρεμα, στενό όσο δεν… πάει, το οποίο τόνιζε το πλούσιο μπούστο της. Όπως αποδείχθηκε, αυτή η «safe» για την ίδια επιλογή, μακριά από στιλιστικούς πειραματισμούς, όπως αυτοί, για παράδειγμα, της Γκουίνεθ Πάλτροου ή της Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν αρκετή, προκειμένου η εικόνα της να γίνει «viral».

- Advertisement -

Το Gucci φόρεμα της κυρίας… Gucci, Σάλμα Χάγιεκ (ο οίκος Gucci ανήκει στην Kerring του συζύγου της, μεγιστάνα των ειδών πολυτελείως, Ανρί Πινό), αποτελούνταν από δύο μέρη: μία μεταξωτή εκρού φούστα και ένα δαντελωτό μπούστο σε royal blue, με βαθύ σκίσιμο.

Σκίσιμο, το σέξι φόρεμα της Σάλμα Χάγιεκ είχε και στη φούστα.
πηγή:protothema.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: