8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χρονιά εκλογών το 2020 για τους δικαστικούς υπαλλήλους Βόλου

Διαβάστε επίσης:

Χρονιά εκλογών το 2020 για τους δικαστικούς υπάλληλος Βόλου. Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννα Παπαδημητρίου στην ομιλία της μετέφερε το μήνυμα ότι νέοι υπάλληλοι πρέπει να δραστηριοποιηθούν στον συνδικαλισμό.

Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία δεκάδων υπαλλήλων, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί είναι η υπάλληλος του Ειρηνοδικείου Βόλου Πολυχρονία Μπαλάση, η οποία θα απολαύσει διήμερο στην Πορταριά με διανυκτερεύσεις στο ομότιτλο ξενοδοχείο.

- Advertisement -

Στην ομιλία της η κ. Παπαδημητρίου ενημέρωσε ότι τον Μάρτιο λήγει η θητεία του νυν Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον ανέφερε ότι παλιοί συνδικαλιστές συνταξιοδοτούνται και απηύθυνε πρόσκληση σε νέους υπαλλήλους για συμμετοχή στις εκλογές, ώστε, όπως είπε, να διορθώνονται ο παραλείψεις και τα λάθη να μένουν πίσω.

Η κ. Παπαδημητρίου δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια πρόεδρος στο Δ.Σ., όμως ενδέχεται να θέσει υποψηφιότητα για την Ομοσπονδία.

Το Δ.Σ. των Δικαστικών Υπαλλήλων είναι πενταμελές, έχει αναπληρωματικά μέλη και εκλεγμένους στην Ομοσπονδία, στην ΑΔΕΔΥ και στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Από τους 84 υπαλλήλους, που απασχολούνται στο Πρωτοδικείο Βόλου, οι 16 ασχολούνται με τον συνδικαλισμό.

Για τη θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η απερχόμενη πρόεδρος είπε ότι η Διοίκηση παρουσίασε ένα ζωντανό προεδρείο, ενώ συνεργάστηκε με φορείς και σωματεία για δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο.

«Πιστεύω να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά. Το κυριότερο είναι να παραμείνουν ενωμένοι, παραμερίζοντας τις όποιες διαφωνίες και να φροντίσουν να κερδίζουν πράγματα όλοι για όλους», προέτρεψε.

Τέλος, η κ. Παπαδημητρίου προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό δράσης για την αντιμετώπιση του κτιριακού, την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, τη χορήγηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών, άλλες θέματα του κλάδου.

Η κ. Παπαδημητρίου είπε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένη από την ανταπόκριση που υπήρξε για την κάλυψη των οργανικών κενών. «Τελευταία άρχισαν να γίνονται τοποθετήσεις υπαλλήλων. Ίσως να γίνει ανακατανομή των θέσεων, καθώς τα Πρωτοδικεία άλλαξαν την ύλη τους και ενδεχομένως τα Πταισματοδικεία με τα Ειρηνοδικεία ενωθούν. Υπάλληλοι να απορροφηθούν σε άλλες υπηρεσίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το κτιριακό δήλωσε ικανοποιημένη. «Βγήκε στη δημοσιότητα ότι είμαστε όλοι μαζί» εξήγησε, όμως στη συνέχεια επισήμανε ότι η ίδια δεν είναι ικανοποιημένη προσωπικά με την πρόταση του οικοπέδου της Στέγης Ανηλίκων. «Ισως αυτή τη φορά η διεκδίκηση να είναι περισσότερο εμπεριστατωμένη», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.
πηγή: taxydromos.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: