8.2 C
Karditsa
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Χαρακόπουλος με Τσιόδρα: Οι ευρωεκλογές δεν είναι εκλογές του “χαβαλέ”

Διαβάστε επίσης:

«Είναι κρίμα να αντιμετωπίσουμε επιπολαία τις ευρωεκλογές και να δώσουμε μία κλωτσιά σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται πέντε τώρα χρόνια, χύνοντας την καρδάρα με το γάλα. Άρα το πρώτο και μείζον είναι να προσέλθουμε στις κάλπες και να κάνουμε επιλογή ευθύνης, επιλογή ευρωπαϊκή, που είναι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς να απευθύνει χαιρετισμό σε κεντρικό καφέ της Λάρισας, όπου μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Δημήτρης Τσιόδρας.

- Advertisement -

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «μείναν λίγες μέρες για τις ευρωεκλογές και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μία κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Δεν είναι εκλογές του ‘‘χαβαλέ’’, ούτε εκλογές στις οποίες έχουμε την πολυτέλεια να εκφράσουμε την όποια δυσαρέσκεια μας ή να στείλουμε το όποιο μήνυμα, γιατί το ακούω από πολλούς. Δεν υπάρχουν ανέξοδα μηνύματα. Την επομένη των εκλογών αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τη ΝΔ, αν το αποτέλεσμα είναι κάτω από το 33%, το οποίο έβαλε ως πήχη ο πρωθυπουργός, θα έχουμε σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να εγείρουν ζήτημα αναντιστοιχίας κυβέρνησης και λαϊκής ετυμηγορίας. Βεβαίως, αυτό δεν θα έχει πρακτικά κανένα αποτέλεσμα, γιατί η κυβέρνηση έχει καθαρή εντολή τετραετίας. Όμως, θα δημιουργεί ζητήματα στην σταθερότητα και έχουμε και ανθρώπους από την οικονομία δίπλα μας, που ξέρουν πολύ καλά πόσο αυτό επηρεάζει το επενδυτικό κλίμα.  Η χώρα έκανε αμάν μετά από 10 χρόνια οικονομικής κρίσης να ορθοποδήσει. Να έχει δυνατό τουριστικό προϊόν -σχεδόν καλύπτει το ένα τρίτο του ΑΕΠ- να έχει επενδύσεις από το εξωτερικό».

Δυνατό το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε, ακόμη ότι «εάν επιλέξετε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, είμαι σίγουρος ότι στις επιλογές σας μπορεί να είναι και ο Δημήτρης Τσιόδρας. Είναι δύσκολη επιλογή το ξέρω, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό και καλό ψηφοδέλτιο, αλλά χρειαζόμαστε πάντοτε ανθρώπους που μπορούν να υπερασπιστούν τα εθνικά δίκαια στις Βρυξέλλες. Δυστυχώς, η σύνθεση της ελληνικής ομάδας στο προηγούμενο ευρωκοινοβούλιο -εγώ τολμώ να το πω μετά από χρόνια στην πολιτική- δεν ήταν η καλύτερη. Δώσαμε αφορμές για αρνητικά σχόλια, με σκάνδαλα που σκανδάλιζαν τους Ευρωπαίους πολίτες και δυσφήμιζαν και την εικόνα της χώρας. Λοιπόν, αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει και στο χέρι μας για να έρθει πιο κοντά η Ευρώπη και στα ελληνικά ζητήματα είναι να κάνουμε σωστές επιλογές. Ο Δημήτρης είναι μία από αυτές. Καλή τύχη! Καλή επιτυχία Δημήτρη!».

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: