8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υποχώρησε στην 7η θέση ο Απόλλων Λάρισας

Διαβάστε επίσης:

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Φιλιππούπολη με 3-0 είχε ως αποτέλεσμα ο Απόλλων Λάρισας να υποχωρήσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Συγκέντρωσε μέχρι τώρα 17 βαθμούς, όπως και ο Λεβαδειακός με τον Πλατανιά και τα Χανιά, που ισοβαθμούν με τους «κυανόλευκους».
Μένουν ακόμα 11 αγώνες μέχρι το τέλος και η λαρισινή ομάδα θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη, για να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα και να παίξει στα πλέι οφ.
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα παίξει στην Κέρκυρα και μοναδικός στόχος της είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα της δώσει άλλον αέρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν ο Σουλιώτης με τον Καρρίκι που δηλώθηκαν σε αυτό το ματς να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής (λόγω καρτών), όπως επίσης και ο Κουρτεσιώτης με τον Ναζίμ, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

- Advertisement -

ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ
Εν τω μεταξύ, ο τεχνικός του Απόλλωνα Αριαν Μπελά σε δηλώσεις του, που έκανε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε τα εξής: «Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Κάναμε τρία προσωπικά λάθη και δεχθήκαμε ισάριθμα γκολ, παρότι είχε βέβαια κατοχή μπάλας και ευκαιρίες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε σε τρία συνεχόμενα κόρνερ που η μπάλα έμεινε στην περιοχή και δεν βρεθήκαμε στην κατάλληλη θέση, να σπρώξουμε στα δίχτυα.
Παρ’ όλα αυτά δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παλέψανε και παίξανε το παιχνίδι που κάνουν κάθε Κυριακή. Εύχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα καλή συνέχεια και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει στο φετινό πρωτάθλημα».
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: