8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τύρναβος: Μεγάλη συναυλία για το καρναβάλι

Διαβάστε επίσης:

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις του φετινού Τυρναβίτικου Καρναβαλιού και του Μπουρανί, με τη δημοτική αρχή να έχει ως στόχο τη διοργάνωση μιας εμβληματικής διοργάνωσης άξιας της φήμης που απέκτησε το Καρναβάλι και το Μουρανί όλα αυτά τα χρόνια.

Οι συναντήσεις με τις ομάδες των καρναβαλιστών συνεχίζονται ώστε να οριστικοποιηθούν τα άρματα, οι προσπάθειες για να ενταχτούν και άλλες ομάδες στο καρναβαβάλι είναι συνεχείς, ενώ ήδη στο αμαξοστάσιο ο γνωστός καλλιτέχνης Τέλης Μπλάντας με την ομάδα του εργάζονται πυρετωδώς για την κατασκευή των αρμάτων.

- Advertisement -

Την ίδια ώρα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με συνεργάτες του εξετάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση του προγράμματος των εκδηλώσεων και όπως μαθαίνουμε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί μεγάλη συναυλία με πολύ γνωστό καλλιτέχνη ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα είναι πόλος έλξης για ντόπιους και επισκέπτες. Θα είναι μία εκδήλωση “σφήνα” στα δρώμενα, που θα δώσει το δικό της “τόνο” στο φετινό καρναβάλι, έλεγαν σήμερα όσοι γνωρίζουν κάποιες λεπτομέρειες…

Παράλληλα είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση του ονόματος της βασίλισσας του φετινού καρναβαλιού που θα είναι νεαρή κοπέλα από τον Τύρναβο.
πηγή: paidis.com

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: