8.2 C
Karditsa
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσιάρας: Τεράστια η διαφορά των τιμών από το χωράφι στο ράφι

Διαβάστε επίσης:

Πράγματι σήμερα έχουμε μεγάλη ακρίβεια και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την κυβέρνηση δήλωσε ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας, ο οποίος τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για να αντιμετωπιστεί το θέμα.

- Advertisement -

Ο υπουργός παραδεχόμενος ότι η διαφορά των τιμών από το χωράφι στο ράφι είναι τεράστια όπως η τιμή της ντομάτας που είναι πολύ υψηλή για την εποχή τόνισε ότι «θα αναληφθούν οι πρωτοβουλίες και τα μέτρα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της ακρίβειας χωρίς διακινδύνευση της οικονομίας».

Την ίδια ώρα δεν έχουν τέλος οι αυξήσεις στα αγροτικά προϊόντα, στα φρούτα και στα λαχανικά, με την ακρίβεια να συνεχίζει να πλήττει τα νοικοκυριά. Οι τιμές μάλιστα αναμένεται να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και το επόμενο διάστημα ενώ οι καταναλωτές αναγκάζονται να αγοράζουν όλο και λιγότερα και τα απολύτως απαραίτητα ή ακόμα και τίποτα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, οι καταναλωτές προτιμούν τα φρούτα ενώ όπως εξήγησαν ειδικοί της αγοράς σε κάποια αγαθά οι τιμές δεν πέφτουν γιατί η παραγωγή είναι μικρή λόγω των κλιματικών συνθηκών και η ζήτηση πολύ μεγάλη.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: