8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο πρόσφεραν οι Μαραθωνοδρόμοι

Διαβάστε επίσης:

Τρόφιμα προσέφερε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενισχύοντας για άλλη μια φορά την προσπάθεια του Δήμου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων κος Γούλας Απόστολος ο οποίος τόνισε τη σπουδαιότητα του ρόλου του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη και επιπλέον τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης θα πρέπει πάντα να μας συνοδεύουν στη ζωή μας. Επίσης το παρόν έδωσαν ο ταμίας του συλλόγου κος Γκέτσιος Κων/νος καθώς και το μέλος κος Γούλας Νίκος.
Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενώ παρόν ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος κος Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους .
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: