8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το τελευταίο αντίο και η αλήθεια για τη Χαρά Τζαναβάρα

Διαβάστε επίσης:

Την αντίδραση του ΕΔΟΕΑΠ, του ταμείου υγείας των δημοσιογράφων, προκάλεσαν τα σενάρια και η ανάρτηση του βουλευτή του ΜεΡΑ 25, Κρίτωνα Αρσένη, για τα αίτια θανάτου της Χαράς Τζαναβάρα.

Απαντώντας στα διάφορα σενάρια ότι η συνάδελφος δημοσιογράφος ενδέχεται να άφησε την τελευταία της πνοή από τον κορωνοϊό αβοήθητη στο σπίτι της, παρά τις προσπάθειές της να συνεννοηθεί με τον ΕΟΔΥ και το ταμείο, ο ΕΔΟΕΑΠ αναφέρει:

- Advertisement -

«Στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει την εκλεκτή δημοσιογράφο Χαρά Τζαναβάρα βρίσκεται ο ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και να στηλιτεύσει ανεύθυνες και ατεκμηρίωτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Από τα στοιχεία που διαθέτει ο ΕΔΟΕΑΠ προκύπτει ότι η εκλιπούσα εντός του τρέχοντος έτους ζήτησε οφθαλμολογικές συμβουλές τηλεφωνικά στις 5 Μαρτίου. Στις 20 Μαρτίου, επίσης τηλεφωνικά, επανήλθε με ελαφρύ πυρετό (όπως και ο ίδιος ο αδελφός της πιστοποιεί) και η παθολόγος τής συνέστησε καθημερινή παρακολούθηση. Την επόμενη ημέρα (21 Μαρτίου, 11.30) επανήλθε και έτερος παθολόγος τής συνέστησε, λόγω επιμονής συμπτωμάτων και επειδή ανήκε στις ευπαθείς ομάδες, να μεταβεί σε νοσοκομείο κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΔΥ.

Αποκύημα φαντασίας χαρακτηρίζεται ανάρτηση βουλευτή ότι δήθεν οι ιατροί του ΕΔΟΕΑΠ απεφάνθησαν πως «όλα είναι καλά». Κρείττον τού λαλείν το σιγάν…

Ο ΕΔΟΕΑΠ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα και συλλυπείται τόσο την οικογένειά της όσο και τους συναδέλφους της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».»

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: