8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το μουσικό ντουέτο «LUNE» έρχεται στην Περισπωμένη

Διαβάστε επίσης:

Οι «Lune», ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος και η Νατάσσα Χρηστίδου συμπλήρωσαν είκοσι χρόνια μιας συνεργασίας που έδωσε τρεις ολοκληρωμένες δισκογραφικές καταθέσεις και πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια μιας κοινής πορείας και αισθητικής με αλλεπάλληλες μουσικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και σύντομα ξανά και στο εξωτερικό.
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στις 22:15 θα βρίσκονται στην «Περισπωμένη», στη Ν. Πλαστήρα 4 και θα παρουσιάσουν τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου, που χαρακτήρισαν ολόκληρες εποχές. Μαζί μ’ αυτά παρουσιάζουν επιλεγμένα κομμάτια από την δισκογραφία τους: Στάχυ, Δεύτερη Ευχή.
Από το παρελθόν μέχρι το σήμερα θα μοιραστούμε και θα θυμηθούμε μαζί και κάνοντας συντροφιά με τους : Bob Dylan, John Denver, Led Zeppelin, Jefferson Airplane, Beatles,Who, Jethro Tull, Doors, Kinks, Simon & Garfunkel, Eric Burdon & the Animals,Crosby,Still & Nash, Steeleyee Span, Sandy Denny, Patty Smith, Leonard Cohen, Cheryl Wheeler, Johnny Cash, Melanie Safka, Dik-Dik, Leo Ferre, Edith Piaf, Amalia Rodrigues, Gilbert Becaud, Salvatore Adamo, Ennio Morricone, Atahualpa Yupanqui, Guillame de Machaut, τραγούδια από τις Νήσους των Εβρίδων, από την Κάτω Ιταλία, Ιρλανδέζικες μπαλάντες και επιλεγμένα ελληνικά τραγούδια και παραδοσιακά τραγούδια και πολλά άλλα.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: