8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το κοινωνικό πρόσωπο του Μάκη Βορίδη κόντρα στην αντιπολίτευση της… βασιλόπιτας

Διαβάστε επίσης:

Περισσότερες από 100 μερίδες φαγητού το οποίο περίσσεψε από την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παραδόθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), με πρωτοβουλία του Μάκη Βορίδη.

Ο υπουργός έδωσε τη σχετική εντολή στους συνεργάτες του λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και αμέσως αυτοί επικοινώνησαν με το γραφείο του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

- Advertisement -

Ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, δημοτικός σύμβουλος Γρηγόρης Λέων και το πρωί της Τετάρτης ένα αυτοκίνητο του δήμου έφτασε στο ξενοδοχείο που οργανώθηκε η εκδήλωση για να παραλάβει τα φαγητά που περιλάμβαναν μοσχάρι και χοιρινό με ζυμαρικά, πατάτες φούρνου και βραστά λαχανικά.

Τα φαγητά αυτά είχαν συντηρηθεί από το ξενοδοχείο έτσι ώστε να είναι δυνατή η κατανάλωσή τους χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Κάτι που θα συμβεί στο συσσίτιο της Πέμπτης (από τις 12 έως τις 2.30 το μεσημέρι) από το Κέντρο Σίτισης του δήμου, επί της οδού Πειραιώς 35.

Σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων, Γρηγόρης Λέων ανέφερε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη για την κίνησή του αυτή. Περίπου 100 επιπλέον μερίδες φαγητού θα προστεθούν στο συσσίτιο συνεπεία της συγκεκριμένης δωρεάς. Υπενθυμίζεται ότι το Κ.Υ.Α.Δ.Α. προσφέρει καθημερινά στο συσσίτιό του περί τις 1500 μερίδες φαγητού στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρωτοβουλία που στηρίζει αυτή την καθημερινή, σημαντική αποστολή μας».

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: