8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Της… ποσόστωσης στον ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε επίσης:

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΣΥΡΙΖΑ με τις αποφάσεις που φαίνεται να έχει ήδη λάβει ο Αλέξης Τσίπρας μολονότι προς ώρας παρουσιάζονται ως σκέψεις. 

Η… δημοκρατία περισσεύει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όποτε δεν επιτυγχάνεται δια της κανονικής οδού (ψηφοφορία) επιβάλλεται για να «αποκατασταθεί» η τάξη.

- Advertisement -

Έτσι από την ποσόστωση υπέρ των γυναικών (αν εκλεγούν περισσότεροι άνδρες στα όργανα του κόμματος, οι τελευταίοι υποχρεούνται να παραιτηθούν ώστε να αντικατασταθούν από γυναίκες υποψηφίους για να επέλθει η ισορροπία) πλέον πάμε στην ποσόστωση υπέρ της διεύρυνσης.

Το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί στην Κουμουνδούρου θέλει το 30% των συνέδρων να προέρχεται από τους… διευρυμένους! Και αντίστοιχα στα όργανα του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να μην νιώσουν κομπάρσοι και με την ποσόστωση τους κάνει πρωταγωνιστές.

Η πρόθεση αυτή όμως έχει λειτουργήσει αρνητικά και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καζάνι που βράζει.

Ακόμα χειρότερα επειδή ο Νίκος Μπίστης – η γνώμη του οποίου μετράει- προτείνει στο συνέδριο να συμμετάσχουν όλα τα -695- μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης!

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: