8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα τρία πουλάκια της Novartis και το πουλόβερ

Διαβάστε επίσης:

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Στο φως η «γιάφκα» της Novartis Σε διαμέρισμα κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ οι ανακρίσεις από τους εισαγγελείς για την υπόθεση

Επειδή κάποια στιγμή για να επιστρέψουμε στην… κανονικότητα θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι για να υπάρχει «ηθικός αυτουργός» στην τέλεση μιας αξιόποινης πράξης είναι αυτονόητο ότι υπάρχει και «φυσικός αυτουργός», έφθασε η ώρα όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να διαλευκανθεί αν η Novartis είναι «σκάνδαλο» ή «σκευωρία» να βγάλουν οι μεν τις «μάσκες» και οι δε τις «κουκούλες».

Γιατί δεν μπορεί όλα αυτά να τα έκανε μόνο και μόνος ένας Παπαγγελόπουλος και όλοι οι υπόλοιποι, από τους ανακριτές και τους εισαγγελείς μέχρι το Μαξίμου του ΣΥΡΙΖΑ και μερικούς «εθελοντές» που βρέθηκαν στα αζήτητα της Νέας Δημοκρατίας, να κάθονταν μαζί με… τα τρία πουλάκια και να έπλεκαν πουλόβερ.

- Advertisement -

Γιατί με τρώει το… Σαράκη και αναρωτιέμαι πως έγινε χιλιάδες γιατροί και μερικές άλλες εκατοντάδες υπηρεσιακοί να είναι στην απέξω και όλο το… σκάνδαλο να επικεντρώνεται σε 9 πολιτικά πρόσωπα και έναν… Πικραμένο.

Διότι μπορεί να άνοιξε το τριώδιο πριν από 2 και πλέον χρόνια και να συνεχίζονται οι καρναβαλικές- κανιβαλιστικές εκδηλώσεις, αλλά εκτός από «Ρασπούτιν» και τους «μασκαράδες» μέσα στο πουλόβερ βρίσκεται και ο… Βασιλιάς Καρνάβαλος. Και το ξήλωμα του πουλόβερ άρχισε, όσο κι αν το «παιδί» της Θάνου και του Παπαγγελόπουλου προσπαθεί με τις «κουκούλες» να κρύψει τους μασκαράδες. Τα «πουλάκια» άρχισαν να κελαϊδούν…

Easy Writer

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: