8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα πολιτικά «πτώματα» του ΣΥΡΙΖΑ πατούν επί πτωμάτων

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών και επιπλέον στερούμενα συναισθηματικής νοημοσύνης χρησιμοποιούν την κρίση προκειμένου να μεταδώσουν τον ιό της διχόνοιας.

Ασθενείς οι ίδιοι πολιτικά και ιδεολογικά επιχειρούν να μολύνουν με τις απόψεις τους και τον διχαστικό λόγο τους την κοινωνία. Παραβιάζοντας την πολιτική καραντίνα στην οποία τους είχε βάλει το εκλογικό σώμα, επιστρέφουν από την απομόνωση απειλώντας.

- Advertisement -

Εν μέσω πανδημικής κρίσης και πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων πασχίζουν να μας θυμίσουν το… ένδοξο παρελθόν τους. Τότε που σε μια άλλη κρίση με τη δράση τους ανέθρεψαν τη γενιά των ψεκασμένων διασπείροντας το μικρόβιο του λαϊκισμού.

Τα ίδια πρόσωπα, η ίδια νοοτροπία, ο ίδιος νοσηρός λόγος, η ίδια επιθετική τακτική εφαρμογής του «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Αυτοί λοιπόν οι φορείς του πλέον επικίνδυνου πολιτικοί ιού, βγήκαν πάλι σεριάνι για να μεταδώσουν την ασθένεια τους.  Αυτά τα πολιτικά πτώματα πατώντας επί πτωμάτων, πιστεύουν ότι κάνουν αντιπολίτευση!

Πιστεύουν ότι ο διαταραγμένος ψυχικά δικός τους κόσμος είναι ο δικός μας κόσμος! Και θέλουν να εισβάλουν σ’ αυτόν με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Δε θα τους αφήσουμε! Δεν πρέπει να τους αφήσουμε!

Χ.Π.Π.    

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: