8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τασούλας για ΠτΔ: Ξέρω ποιος θα είναι

Διαβάστε επίσης:

Αίνιγμα αποτελεί το όνομα του νέου ΠτΔ που θα προτείνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αίνιγμα μεν αλλά όχι για όλους , καθώς ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, συνομιλώντας πριν λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και ερωτηθείς σχετικά, είπε πολλά και αποκαλυοπτικά για το θέμα.

Αρχικά είπε πως η καταληκτική ημερομηνία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου.

- Advertisement -

Ανέφερε επίσης ότι πρώτα θα κατατεθεί στην Βουλή ο εκλογικός νόμος από την κυβέρνηση και μετά θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου.

Η ψήφιση του εκλογικού νόμου, ανέφερε θα γίνει με τις κανονικές διαδικασίες και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία των επαναλαμβανόμενων διαδικασιών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το πιο αποκαλυπτικό, το άφησε για το τέλος του διαλόγου.

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι θα χρειαστούν πολλές ψηφοφορίες για την εκλογή του νέου ΠτΔ, ο κ. Τασούλας είπε «όχι, πιστεύω ότι θα έχει ευρύτερη πλειοψηφία…» σε ερώτηση εάν θα είναι άνδρας ή γυναίκα απάντησε αστειευόμενος πως «δεν κάνω υπερηχογράφημα…» και σε ερώτηση εάν ξέρει ποιος ή ποια θα είναι είπε «ναι, αλλά το ενδιαφέρον που θα έπρεπε να με ρωτήσετε είναι από πού το ξέρω γιατί μπορεί να έχω ρωτήσω μέντιουμ…».

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: