8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σύσκεψη για τον νέο Φορέα Τουρισμού

Διαβάστε επίσης:

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ίδρυση Φορέα Τουρισμού στο Νομό Καρδίτσας από το Επιμελητήριο, το οποίο πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη των μελών του με την συμμετοχή και εκπροσώπων τοπικών φορέων για να ενημερωθούν γύρω από τους σκοπούς, τις κατευθύνσεις και τους στόχους του.

Την ενημέρωση έκανε ο οικονομικός επόπτης του Ε.Β.Ε. κ. Κώστας Λαμπρόπουλος πλαισιωμένος από τον πρόεδρο κ. Κώστα Ζυγογιάννη και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

- Advertisement -

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της ενημέρωσης, πρόκειται για αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία θα επιδιώκει την τοπική ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα μέσω ανάδειξης και προβολής των τουριστικών πλεονεκτημάτων του Νομού μας με έμφαση στην αγροδιατροφή, στις ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας και ψυχαγωγίας, στο φυσικό κάλος και στο πολυποίκιλο περιβάλλον με τις δυο λίμνες, τα ιστορικά Άγραφα και την ελκυστική Αργιθέα.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα μέχρι ο νέος Φορέας Τουρισμού να αρχίσει να λειτουργεί και να υλοποιεί αναπτυξιακές δράσεις.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: