8.2 C
Karditsa
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Σύνορα η καρδιά τους δεν γνωρίζει

Διαβάστε επίσης:

Εθνικά επικίνδυνοι ακόμα και από την αντιπολίτευση αποδεικνύονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αντί να αντιληφθούν τις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που βιώνει η χώρα δεχόμενη ενορχηστρωμένη επίθεση από την Τουρκία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αλέξης Χαρίτσης ο οποίος διαπιστώνει αυταρχισμό από πλευράς της κυβέρνησης. Δηλαδή αν ήταν ακόμα αυτοί κυβέρνηση, τι θα έκαναν άραγε; Θα άνοιγαν τα σύνορα και θα υποδέχονταν ποιους; Τους ποινικούς που ο Σουλτάνος σπρώχνει στην Ελλάδα για να εκβιάσει καταστάσεις; Τους οικονομικούς μετανάστες που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον σε βάρος άλλων; Εκείνους που ο ίδιος ο Ερντογάν διώχνει από τις εστίες τους για να ικανοποιήσει το υπέρμετρο εγώ του; Και που θα πάνε όλοι αυτοί; Μέσα σε λίγες ώρες περισσότεροι από 4000 μαζεύτηκαν στα σύνορα ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 120.000 άτομα.

- Advertisement -

Και τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ; «Η Ελλάδα να ζητήσει άμεσα τη σύγκληση έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου». Και μέχρι τότε; Μέχρι τότε η Ελλάδα να γίνει τόπος μαρτυρίου για τους Έλληνες. Επι της ουσίας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να προτείνει τίποτα εγκλωβισμένος σε ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: