8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη ο Ροναλντίνιο με… πλαστό διαβατήριο!

Διαβάστε επίσης:

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο Γκαούτσο συνελήφθη χθες Παρασκευή (06.03.2020) στην Παραγουάη με την κατηγορία απόπειρας εισόδου στη χώρα με πλαστό διαβατήριο, ανακοίνωσε η αστυνομία της χώρας.

Ο Χιλμπέρτο Φλέιτας, επικεφαλής της μονάδας ερευνών της παραγουανής αστυνομίας, δήλωσε πως ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του Ρομπέρτο Ασίς τέθηκαν υπό κράτηση ώρες μετά αφότου ένας δικαστής αρνήθηκε να κάνει αποδεκτή μια πρόταση του εισαγγελέα για την επιβολή εναλλακτικής ποινής.

- Advertisement -

«Η εντολή κράτησης εκτελέστηκε», δήλωσε ο Φλέιτας στο Reuters.

Εικόνες που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης έδειξαν τα δύο αδέρφια να μεταφέρονται με περιπολικό της αστυνομίας από το ξενοδοχείο Σερατόν στην Ασουνσιόν σε ένα αστυνομικό τμήμα στα προάστια της πόλης.

Ο 39χρονος Ροναλντίνιο και ο αδερφός του μπήκαν στην Παραγουάη την Τετάρτη και ανακρίθηκαν από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους πλαστά διαβατήρια Παραγουάης.

Οι δύο τους αναμένεται να τεθούν ενώπιον δικαστή σήμερα Σάββατο (07.03.2020) ο οποίος θα αποφασίσει αν θα παραμείνουν προφυλακισμένοι καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: