8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συναντήσεις του δημάρχου Αγιάς στις Βρυξέλλες με ευρωβουλευτές

Διαβάστε επίσης:

Τις Βρυξέλλες επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας στο πλαίσιο της δράσης «YOUROPE: Joining paths to build a better perception of Europe» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος: Ευρώπη για τους Πολίτες 2014-2020, Σκέλος 2, Μέτρο 2.2 Δίκτυα Πόλεων.
Ο κ. Γκουντάρας είχε σειρά επαφών με Έλληνες Ευρωβουλευτές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Αλέξη Γεωργούλη, Στέλιο Κούλογλου, Νίκο Ανδρουλάκη και Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ο δήμαρχος Αγιάς παρουσίασε τα χαρακτηριστικά του Δήμου, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής καθώς και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τα οποία υλοποιούνται από πλευράς Δήμου. Αντικείμενο των συζητήσεων αποτέλεσαν θέματα υποδομών και «πράσινων» επενδύσεων, διαχείρισης και προώθησης αγροτικών προϊόντων, τουρισμού και πολιτισμού, τα οποία μέσω της εφαρμογής εργαλείων και δράσεων της Ε.Ε. μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή του Δήμου Αγιάς.
Τον δήμαρχο Αγιάς συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Νικόλαος Ντάγκας και η υπάλληλος του Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής κ. Θεοδώρα Πατσιαβούδη.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: