8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Πατούλη με τον διάδοχό του στην ΚΕΔΕ

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΕ ΜΠΕ

Η σημασία αγαστής και στενής συμπόρευσης των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών και η ανάγκη αποκέντρωσης πόρων και αρμοδιοτήτων από το κεντρικό κράτος προκειμένου να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά, επισήμαναν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε «άξιο διάδοχό» του, στην ΚΕΔΕ, τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δ. Παπαστεργίου, με «όραμα και όρεξη για δουλειά», επισημαίνοντας πως απαιτείται η «ισχυροποίηση της Αυτοδιοίκησης, ενός θεσμού ο οποίος κράτησε όρθια την κοινωνία σε περιόδους κρίσης».

- Advertisement -

Η μεταξύ τους συζήτηση αφορούσε σε παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν. «Θα συνεργαστούμε στενά με μόνο στόχο να διασφαλίσουμε ότι και στους 66 δήμους της Αττικής θα βελτιωθεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και θα τους δοθούν όλα τα μέσα και τα εργαλεία που απαιτούνται, για την ισότιμη ανάπτυξη και θωράκισή τους», τόνισε ο περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Θα εργαστούμε για να βάλουμε ένα τέλος στις παθογένειες και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα συμβάλουν στην ευημερία και στην ανάπτυξη, όπως είναι και η προτεραιότητά μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαστεργίου, επικαλούμενος τη γόνιμη θητεία του κ. Πατούλη στην ΚΕΔΕ αλλά και στον Δήμο Αμαρουσίου, υπογράμμισε ότι η πολύχρονη εμπειρία του αποτελεί ένα βασικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να μπει η Αττική σε αναπτυξιακή τροχιά.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: