8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο 25% η κατασκευή του δρόμου Δέλτα-Παλαμά

Διαβάστε επίσης:

Αυτοψία στο εργοτάξιο της κατασκευής του δρόμου Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Ο κ. Νούσιος συνοδευόταν από τον Διευθυντή Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καρδίτσας κ. Δημήτρη Κουτρομάνο, την επιβλέπουσα μηχανικό του έργου κα Ευαγγελία Κόγια και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρίας, λαμβάνοντας ενημέρωση για την πορεία των εργασιών.

- Advertisement -

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο έργο και παρακείμενους ιδιοκτήτες οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες τους για την εξέλιξή του, η οποία έχει προχωρήσει σε ποσοστό 25%.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 13,3 εκατ. ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας, στοχεύοντας στην ουσιαστική ενίσχυση της ασφαλούς μετακίνησης των ανθρώπων της περιοχής.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός καταγράφουν μια πορεία που δείχνει τους δείκτες της να βελτιώνονται με συνέπεια και συνάφεια λόγων και έργων. Η διαρκής αναβάθμιση της Π.Ε. Καρδίτσας περιλαμβάνει ένα ακόμη σημαντικό έργο, την κατασκευή του δρόμου Δέλτα Καρδίτσας – Παλαμά, μήκους 9,2 χιλιομέτρων, με 11 χιλιόμετρα παράπλευρων οδών.

Πρόκειται για έναν οδικό άξονα ο οποίος θα εξυπηρετήσει τις ανθρώπινες κοινότητες στον άξονα Καρδίτσα, Παλαμά, Φαρκαδόνα, Τρίκαλα. Ταυτόχρονα, καλλιεργούνται οι συνθήκες τόνωσης της τοπικής οικονομίας με ένα έργο που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του και αναδεικνύει την άμεση και πλήρη αξιοποίηση του εργαλείου του ΕΣΠΑ», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Νούσιος.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: