8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο Περτούλι ο Δημήτρης Κοπελούζος

Διαβάστε επίσης:

Συνήθως επισκέπτεται το εξοχικό του τις γιορτές των Χριστουγέννων και πολλές φορές την πρωτοχρονιά αλλά αυτήν την φορά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων έμεινε στην Αθήνα .Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοπελούζο , πρόεδρο του ομώνυμου ομίλου και φυσικά ίσως ο μοναδικός επιχειρηματίας αυτού του βεληνεκές που αντί για την Αράχοβα και κάποιο άλλο γνωστό χειμωνιάτικο προορισμό έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να επισκέπτεται το Περτούλι .Πάρα τον υψηλό φόρτο εργασίας σύμφωνα με πληροφορίες έκλεψε χρόνο και βρέθηκε στο εξοχικό του έστω και για πολύ λίγο χωρίς πάντως να γυρίσει στην γύρω περιοχή κάτι που συνηθίζει στην περίοδο των μίνι χειμερινών διακοπών ….

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Κοπελούζος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες με δραστηριότητες στην Ενέργεια, τη Διαχείριση Αποβλήτων, τα ενεργειακά έργα, το φυσικό αέριο καθώς και την εκμετάλλευση εκθεσιακών χώρων και αεροδρομίων.

Σε σχετικό άρθρο πριν μερικά χρόνια, ο διεθνής Τύπος ασχολήθηκε με τους ολιγάρχες που κυριαρχούν στην ελληνική οικονομία, με τους Financial Times να κατoνομάζουν μερικούς από αυτούς. Ανάμεσα στους Βαρδή Βαρδινογιάννη και Γιώργο Μπόμπολα, είναι και το όνομα του Δημήτρη Κοπελούζου.
Μια μεγάλη δουλειά στην οποία ενεπλάκη, ήταν της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων σε κοινοπραξία με τη γερμανική Fraport.. Εξάλλου, ο Όμιλος Κοπελούζου είναι ένας πλήρως ανεπτυγμένος επιχειρηματικός οργανισμός ο οποίος παρέχει υπηρεσίες σε στρατηγικούς βιομηχανικούς και τεχνολογικούς τομείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.Σήμερα, βασικούς πυλώνες δραστηριότητας στον τομέα της ενέργειας αποτελούν η πώληση φυσικού αερίου, η πηγή: trikalaidees.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: