8.2 C
Karditsa
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στο… μικροσκόπιο της Π.Ε. Καρδίτσας η Διεύθυνση Μεταφορών

Διαβάστε επίσης:

Την αισιοδοξία του ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα υπηρεσιακά κενά στη Διεύθυνση Μεταφορών Καρδίτσας, θα ξεπεραστεί εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

- Advertisement -

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Θεσσαλία Τηλεόραση» και συγκεκριμένα στον Γιάννη Κολλάτο, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, υπογράμμισε πως το πρόβλημα θα λυθεί το επόμενο διάστημα.

«Αντιμετωπίσαμε μία νοσηρή κατάσταση από την ανάληψη των καθηκόντων μας. Υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα για διαφθορά.

Η εντολή του Περιφερειάρχη, ήταν να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Ο διευθυντής της υπηρεσίας συνταξιοδοτήθηκε και για δύο μήνες τον αντικαθιστά η διευθύντρια μεταφορών Λάρισας.

Μετακινήθηκε ακόμη ένας υπάλληλος στην υπηρεσία ο οποίος εκπαιδεύεται. Λίγη υπομονή και το πρόβλημα με τη Διεύθυνση Μεταφορών θα λυθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νούσιος.

Όπως έχει γράψει ο «Νέος Αγών», εξαιτίας των υπηρεσιακών κενών και απουσίας επαρκούς προσωπικού, οι επαγγελματίες της Καρδίτσας εξυπηρετούνται συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας με αποτέλεσμα να υπόκεινται σε ταλαιπωρία. Έτσι, όσοι επείγονται να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους, απευθύνονται στην αντίστοιχη υπηρεσία των Τρικάλων!

Αποθέματα Λίμνη Πλαστήρα

Ο κ. Νούσιος αναφέρθηκε και στα αποθέματα της Λίμνης Πλαστήρα, λόγω του άνυδρου χειμώνα.

«Yπάρχει ένα σοβάρο πρόβλημα με τη Λίμνη. Ο καιρός δεν βοήθησε, δεν υπάρχουν χιονοπτώσεις, δεν υπάρχουν μεγάλες βροχές, με αποτέλεσμα να είμαστε αρκετά κάτω σε σχέση με πέρυσι.

Από τις 31 Γενάρη μέχρι 12 Φλεβάρη, η Λίμνη Πλαστήρα έχασε 15 εκατ. κυβικά νερού, το οποίο σημαίνει πως οι προβλέψεις που μιλούν για 80 εκατ. κυβικά νερού λιγότερο με την έναρξη της αρδευτικής περιόδου, ίσως και να επαληθευτούν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας.

Όσον αφορά το έργο «Δέλτα – Παλαμάς» σημείωσε ότι οι εργασίες βρίσκονται στο 25%, λόγω μιας μικρής καθυστέρησης που υπήρξε με την αρχαιολογία, ενώ για το έργο της παράκαμψης της Συκεώνας οι εργασίες έχουν ξεπεράσει το 40%.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: