8.2 C
Karditsa
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στο θέατρο ο Νίκος Αναστασιάδης – Είδε την “Παριζιάνα”

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Αναστασιάδηςtomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Στο θέατρο επέλεξε να περάσει την πρώτη ημέρα του χρόνου ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Ν. Αναστασιάδης, που βρίσκεται ιδιωτικά στην Αθήνα από τις προηγούμενες ημέρες, ενόψει της αυριανής (02.01.2020) τελετής υπογραφής του αγωγού EastMed με Μητσοτάκη και Νετανιάχου, πήγε στο θέατρο Μπρόντγουεϊ στην Αγίου Μελετίου στην Κυψέλη για να παρακολουθήσει την μεταφορά της κλασικής ταινίας του Γ. Δαλιανίδη “Η Παριζιάνα” στο θεατρικό σανίδι.

- Advertisement -

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άντρη, τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ορισμένους φίλους, ο Κύπριος πρόεδρος, πήγε ο ίδιος στο ταμείο και πλήρωσε τα εισιτήρια.

Μάλιστα, αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και τον κόσμο, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους υπόλοιπους θεατές της παράστασης καθώς οι υπεύθυνοι του θεάτρου έσπευσαν να τον εξυπηρετήσουν εκτός της σειράς.

Τον Κύπριο πρόεδρο έσπευσε να υποδεχθεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου – παραγωγός της παράστασης και διευθυντής σύγχρονης ορχήστρας «Μίμης Πλέσσας» που παίζει live στην Παριζιάνα – ο οποίος είναι βαφτισιμιός του Νίκου Αναστασιάδη.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: