8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνοι και δεν το κρύβουν! (vid)

Διαβάστε επίσης:

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Και μεταξύ άλλων (1563 λέξεις είναι η απόφασή της) διαβάζουμε: Αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων με τήρηση των δεσμεύσεων της χώρας όπως απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο και ειδικότερα το Δίκαιο της Θάλασσας. 

Τι λένε επί της ουσίας; Αυτό που είπε και ο Τσίπρας στο MEGA: ότι σωστά κλείσαμε τα σύνορα για να αποτρέψουμε την αθρόα εισροή μεταναστών. Και τι εννοούν; Να κλείσουμε τα σύνορα αλλά να αφήνουμε να περνούν κάποιοι σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Το πως αυτοί θα επιλεγούν δεν μας το λένε όμως οι σύντροφοι της Κουμουνδούρου.

- Advertisement -

Δεν τελειώνει όμως εδώ ο παραλογισμός τους. Ξαφνικά θέτουν και ζήτημα για τον φράκτη στον Έβρο με τον οποία ξαφνικά διαφωνούν. 4,5 χρόνια βέβαια όπου θα μπορούσαν να τον ξηλώσουν μια χαρά βολεύτηκαν. Σήμερα θυμήθηκαν τα επαναστατικά τους. Και πως το λέει ο Χρήστος Πιλάλης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; «Προφανώς για το φράγμα του Έβρου διαφωνούμε». Αυτό όμως δεν το έλεγε τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θυμήθηκε πως διαφωνεί.

Σε συνεργασία με tomanifesto.gr

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: