8.2 C
Karditsa
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Στην αποκατάσταση του δρόμου Αγιάς – Μελιβοίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Διαβάστε επίσης:

Ένα σημαντικό οδικό έργο προϋπολογισμού 530.000 ευρώ προχωρά το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Αγιάς. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοπράτησης του έργου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναμένεται να υπογράψει τη σύμβαση κατασκευής του έργου που αφορά στη βελτίωση της οδού που συνδέει τον οικισμό της οικισμό της Αγιάς με τον οικισμό της Μελιβοίας καθώς και τμημάτων του παραλιακού οδικού δικτύου του Δήμου Αγιάς.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε: « Δεν σταματάμε ούτε μέρα να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, προκειμένου ο πολίτης να μετακινείται σε δρόμους σύγχρονους. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας και με τον Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα προχωράμε ένα ακόμη έργο που ενισχύει την προσβασιμότητα και την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό τμήμα του Δήμου Αγιάς και τον παραλιακού άξονα. Έργο ουσίας για τους ανθρώπους της περιοχής καθώς και οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών έχουν δικαίωμα στη ζωή».

- Advertisement -

Οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεσθούν είναι διακρίνονται:

συντήρησης της υποδομής και ενίσχυση –καθαρισμός των τεχνικών της οδού, σε περιπτώσεις που παρουσιάζονται εκτεταμένες φθορές και απαιτείται άμεση παρέμβαση αποκατάσταση της οδοστρωσίας και των ασφαλτικών στρώσεων που υπέστησαν βλάβη σήμανση και ασφάλιση των επικίνδυνων θέσεων

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: