8.2 C
Karditsa
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην ΑΕΛ ο Ματέο Μούζεκ

Διαβάστε επίσης:

Άλλη μία μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΛ, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (17/1) έκανε γνωστό πως προχώρησε στην απόκτηση του Ματέο Μούζεκ.
Ο Μούζεκ είναι 24 ετών με ύψος 1μ83 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των βυσσινί, ο Μούζεκ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ ήταν διεθνής με την Κ21 της Κροατίας.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Σέριφ της Μολδαβίας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από κλαμπ της Σκωτίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και της πατρίδας του.

- Advertisement -

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ
“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή Mateo Muzek.

Ο Mateo Muzek είναι από χθες στη Λάρισα και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 2,5 ετών.

Ο Mateo Muzek είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,83, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κροατίας U21 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σκωτίας, του Καζακστάν, του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και φυσικά της Κροατίας. Τελευταία του ομάδα ήταν η Sheriff Tiraspol της Μολδαβίας“.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: