8.2 C
Karditsa
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στελεχώνεται το Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών

Διαβάστε επίσης:

Λύση στο πρόβλημα έλλειψης γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών, πρόκειται να δοθεί σύντομα και να καλυφθεί έτσι ένα σημαντικό κενό για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
Μέχρι πριν λίγο καιρό το Π.Ι. Βραγγιανών κάλυπτε ο ιατρός οπλίτης που ήταν τοποθετημένος στο Π.Ι. Αργυρίου αλλά εδώ και λίγες ημέρες έλαβε άδεια απολύσεως, με αποτέλεσμα να υπάρξει θέμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το κενό θα καλυφθεί προσωρινά για τα Βραγκιανά από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, ενώ ήδη, με κοινή υπουργική απόφαση των υφυπουργών Άμυνας και Υγείας, τοποθετείται νέος οπλίτης στο Π.Ι. Αργυρίου, με λήξη θητείας (ωστόσο σύντομα) τον Απρίλιο.
Όμως η ουσιαστική λύση για το Π.Ι. Βραγκιανών θα έρθει μέσω της προκήρυξης που αφορά αγροτικούς γιατρούς, τόσο για αυτή τη θέση όσο και για άλλες παρόμοιες για την οποία η εκδήλωση ενδιαφέροντος ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου και πιθανόν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε τους προσωρινούς πίνακες και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και τους οριστικούς.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από υποψηφίους για το Π.Ι. Βραγκιανών, γεγονός που επιτρέπει αισιοδοξία για την κάλυψη της θέσης.

Ροή Ειδήσεων

Στην ίδια κατηγορία: